DaPe Memorial Cup

V sobotu 13. 7. 2019 proběhl 5. ročník DaPe Memorial Cupu, který se koná na počest našich dvou zesnulých kamarádů. Kvůli špatnému počasí se hrálo na travnatém hasičském sportovišti vedle Sokolovny.

Turnaje se zúčastnilo 5 mužstev – Golden Eye, Tortuga, Bukovina, Fklidu a domácí Sokol Březina. Všechny týmy se v základní skupině utkali se všemi soupeři. První 4 týmy postoupily do semifinále, poslední v turnaji končí. Poslední místo se 2 body obsadil loňský stříbrný tým hokejistů Tortuga. V prvním semifinále na sebe narazil tým Golden Eye a Bukovina, z postupu do finále se radovali Golden Eye. Ve finále je doplnil vítěz druhého semifinále, a to domácí Březina. Poražení semifinalisté se utkali v souboji o konečné 3. místo, kde Bukovina porazila Fklidu a získala bronzové medaile. Ve finále domácí fotbalisté nestačili na Golden Eye.

Při závěrečném vyhlášení výsledků byly rozdány i dvě individuální ceny. Nejlepším střelcem turnaje se stal Poláček z týmu Golden Eye, který vstřelil 4 branky. Cena nejlepšího brankáře byla udělena Filipu Wohlgemutovi z týmu Fklidu.

 

Konečné pořadí turnaje:

1. Golden Eye

2. Sokol Březina

3. Bukovina

4. Fklidu

5. Tortuga